EL NOSTRE CARNESTOLTES


Per fi arriba el dia… els nervis de la nit abans del carnaval no deixen dormir als nostres alumnes. Les preguntes i dubtes envaeixen els seus pensaments: Tot està a punt? Quines ganes d’ensenyar la meva súper disfressa! Els agradarà als meus companys/es? Aniran els mestres també disfressats? L’emoció perquè arribi l’endemà i aixecar-se el primer del llit per començar-se a preparar i que no falti cap detall a la disfressa, fa que sigui un matí força mogudet a casa.
Arriba el moment tan esperat... s’obre la porta de l’escola i s’endinsen cap a un dia  ple d'imaginació, disbauxa, música, colors... Avui no hi ha petits, ni grans, ni mestres. Avui tots som allò que volem ser darrera la nostra disfressa. Avui formem una sola comparsa on regnen els somriures de cada un de nosaltres, l’amistat, el compartir i les ganes de gaudir de cada moment.

Comencem el dia amb una desfilada de disfresses. Els nens i nenes hi han posat moltes ganes ja que estava en joc l’entrega de cinc premis: la disfressa més divertida, la més casolana, la més original, a la millor desfilada i la més esbojarrada. Després arribava el moment de moure’ns i ballar. Això de ballar cansa una mica i hem recuperat forces amb l’esmorzar: pa amb tomàquet i botifarres!!
https://photos.app.goo.gl/0q3ouvHUha15jhOA2Un cop agafades les forces ja podem anar al pati a fer ballar els caps grossos i els gegants! Per acabar el matí hem fet esclatar les pinyates que han acabat de donar el toc de color i sorpreses a la nostra festa. Però... no acaba aquí!! A la tarda encara seguíem amb un taller de caps grossos on cada nen/a ha pogut crear-ne el seu propi. D'aquesta manera hem posat punt i final fins l’any que ve. Ha estat un dia molt intens.
L’espera d’aquest dia ha valgut la pena. Ara els nostres nens i nenes ja tanquen els ulls esgotats tot recordant el carnestoltes viscut a l’escola.

Si obriu el nostre llibre de cuina hi trobareu les receptes més eixelebrades:

 I aquí teniu la gran desfilada dels nostres nens i nenes!!


0 comentaris :