Teatre de fi de curs



El passat 18 de juny vam celebrar el final de curs amb una representació teatral. Aquest anys, donades les circumstàncies, vam fer un acte amb una participació reduïda de les famílies. No obstant això, va ser una cloenda de curs ben emotiva.


L'aposta era arriscada, l'obra a interpretar va ser una adaptació de "Mar i Cel" d'Àngel Guimerà. Es tracta d'una tragèdia romàntica amb una acció que se situa en alta mar durant la primera meitat del segle XVII i que explica l'amor impossible entre un pirata musulmà i una noia cristiana després de l'expulsió dels moriscos.

La dificultat del text escrit en vers i un vocabulari ric i complex ha estat una veritable prova de foc pels nostres alumnes. Malgrat això, podem dir que els alumnes van saber memoritzar, interpretar i per sobre de tot gaudir amb aquesta fantàstica obra.

Agraïm a la Marta Vila per la seva direcció, a la Marta Traveset per la seva direcció musical, a la Tate Moreno per la seva edició i a la resta de mestres de l'escola pel seu treball constant i inestimable.
No ens volem descuidar tampoc d'aquelles famílies que d'una manera o altra van facilitar-nos estris per tot l'atrezzo.
A tots: Gràcies!

"Desvia't del teu camí, crea un nou destí, arrisca-ho tot per ser lliure i busca motius per viure."


0 comentaris :