FESTA DE FI DE CURS: EL PETIT PRÍNCEP


El passat dilluns 20 de juny vàrem celebrar la festa de fi de curs.

En aquesta ocasió vam representar el musical del Petit Príncep.

La conegudíssima obra d'Antoine de Saint-Exupéry i l'excel·lent adaptació musical de l'Àngel Llàcer i Manu Guix no van deixar impassible el públic, que va poder gaudir d'un excel·lent treball d'interpretació i cant dels nostres infants.

L'obra va commoure i va aconseguir despertar l'infant que tots duem dins nostre.


Un cop finalitzada l'obra, vam fer un petit acte per acomiadar a les nostres alumnes de 6è: La Sió i l'Amèlia, que després de 9 anys, deixen l'escola per iniciar una nova etapa. El comiat va resultar molt emotiu perquè els lligams creats al llarg dels anys a les nostres escoles són molt profunds i forts.

Ben segur tindran un futur ple d'esperances, reptes i desitjos per fer realitat.

I després d'això tocava rebre amb molta il·lusió els nous infants que s'incorporen a la nostra escola: La Bruna, el Roure i el Pau.

Tots tres van ser presentats i se'ls lliurà un petit llibret on podran conèixer-nos i alhora presentar-se per tal que nosaltres els puguem també conèixer millor.

Més tard, varem celebrar un berenar on cada família va elaborar un plat dolç i un de salat. Van ser moments bonics d'intercanvi amb les famílies.

Les impressions rebudes varen ser molt positives i això ens anima, encara més si cal, a continuar treballant per oferir grans espectacles en cursos següents.


Us deixem una mostra d'alguns moments de l'obra.

Ben aviat, enllestirem el vídeo que compartirem a través del nostre canal de youtube


0 comentaris :