ENS ESCAPEM A LA GRAN CIUTAT!








El dimarts la colla de Lladurs es va despertar ben d'hora per anar a buscar l'autocar que els portaria cap a la gran ciutat, Barcelona.
Quan vam arribar teníem molta gana i vam poder esmorzar abans d'entrar cap al teatre a veure una obra amb anglès on vam poder riure de valent. Fins i tot el Pau va sortir a l'escenari!

Sortint del teatre vam estar passejant una bona estona. Vam veure escultures i places gegants, carrers plens de vida amb les seves botigues, edificis molt alts, zones amb obres, fins i tot una estació de tren de pel·lícula. No perdíem detall de res del que ens envoltava. Tant vam caminar que davant nostre hi havia tota classe de velers, vaixells, iots. Havíem arribat al port.
Arribava el migdia i necessitàvem reposar i dinar una miqueta per agafar forces. Així que vam anar direcció al parc de la Ciutadella.



nullPer acabar la nostra sortida a la gran ciutat ens esperava una última activitat. Una activitat amb un aroma irresistible i un gust tan dolç que sempre vols més... era el museu de la xocolata! Ens vam convertir en autèntics i autentiques pastissers/es xocolaters/es tot dibuixant amb xocolata. Quines creacions tan boniques i dolces van sortir! Finalment, ens vam acomiadar fent un tomb pel museu i observant les escultures gegants de xocolata.


El dia arribava a la seva fi i calia tornar cap a casa per poder explicar tot el que havíem viscut a la família.


Si voleu saber-ne més, cliqueu sobre les fotografies!





0 comentaris :