COMPARTINT IL·LUSIONS


El passat dimarts dia 18 de maig a l’escola de Lladurs hem dut a terme l’activitat del mercat de les il·lusions, una activitat que realitzem totes les escoles de la ZER dins el projecte d’emocions.

Aquest cop ens ha tocat treballar la il·lusió, aquesta emoció que hom experimenta amb la realització d’alguna cosa agradable. 

Amb aquesta intenció els nens i nenes de l’escola que volguessin havien de portar de casa un o dos objectes que ja no fessin servir, que estiguessin en bon estat i que volguessin intercanviar amb els seus companys. 

El mercat va ser d’allò més bonic, van arribar llibres, jocs de taula, pel·lícules, còmics de l’Astèrix, jocs de fusta, peluixos, cotxes..., i moltes coses més. Tots aquests objectes van ser valorats pels mestres, i cada alumne en va rebre el valor amb il•lusions, una moneda que havíem creat per fer aquesta activitat.

Després, es va fer un sorteig i els alumnes anaven sortint a comprar una cosa del mercat segons les il·lusions que havien aconseguit.

Va ser una matí molt rodó on els alumnes van gaudir molt, van jugar amb els jocs que havien aconseguit, i es van endur a casa un objecte que allà on estava potser ja havia perdut el seu valor...

“Fes que cada dia t’aixequis amb una nova il·lusió”



0 comentaris :