UN CARNESTOLTES CROMÀTIC

 



Durant la setmana el rei carnestoltes ens ha fet fer algun disbarat com fer-nos un pentinat  ben esbojarrat, o bé pintar-nos la cara. Fins i tot hem anat amb la roba de l'inrevés! Però el dia més esperat va ser divendres. És el dia de la gran festa del carnestoltes i com cada any no va faltar la nostra desfilada i el ball de la geganta.  

Però,... anem pas a pas, perquè durant el matí la tribu de Lladurs va tenir la missió d’aconseguir les peces perdudes de la màquina dels colors, la Cromàtica. Sense ella no podia començar la festa. Així doncs, per grups, vam resoldre les diferents pistes.

Un cop aconseguides les peces i realitzat el muntatge de la màquina correctament, ja vam donar el tret de sortida a la nostra festa de colors. Ara sí que estava tot preparat per gaudir d’un dia ple de diversió.

Com us comentàvem, vam fer la desfilada i amb ella unes bones rialles i grans balls! Portàvem un matí molt engrescador i necessitàvem dinar una miqueta per agafar força, a la tarda ens esperava una pinyata i el ball final. Aquest any hem creat cap grossos i màscares per fer més ballaruga.

Com veieu, un any més, no ha faltat de res en el nostre típic i peculiar carnaval.

El carnestoltes de Lladurs ha marxat i ara toca descansar. Però a l’escola no ens cal esperar tot un any per seguir fent gresca.


Si voleu saber-ne més, premeu la imatge de grup!






0 comentaris :