14s Jornades Literàries de la ZER del Solsonès



Pescar núvols amb una corda llarga en un bol ple d’històries de maduixa i menta, capbussar-se en un gran mar de xocolata tèbia, navegar en un vaixell de paper fins arribar on l’aventura va de bracet amb la ciència i el capvespre canvia de color per encetar la capsa dels somnis. Una capsa meravellosa que ens endinsa en mons imaginaris, plens de sensacions i vivències que potser no recordarem  l’endemà.
Aquesta capseta dels somnis que obrim quan anem a dormir romandrà sempre en nosaltres, cada nit, no cal patir-hi.
La capseta que sí que hem de mimar i fer créixer és la capseta dels somnis de dia, la que guarda la nostra imaginació, la nostra creativitat i tots els ocells que, al llarg de la vida, hem de fer volar.
Tothom neix amb aquesta capseta i, a mida que ens fem grans, l’anem arraconant sense adonar-nos-en.
Esperem que les històries que us expliquin els infants us facin obrir una altra vegada la vostra capseta més preuada i junts pugueu compartir més d’un somni.
Les Jornades Literàries de la ZER són el millor moment per desempolsar-la, obrir-la i omplir-la de nou. Els passats 20 i 21 de febrer ho vam fer i com cada any, la ZER es va reunir per compartir el més gran somni conjunt: Les nostres Jornades Literàries
Agraïm la col·laboració dels Ajuntaments de la ZER del Solsonès, del Consell Comarcal del Solsonès, del Servei Educatiu del Solsonès, del personal de la Carral i de totes les famílies que ens donen suport i ens ajuden a créixer.
Mestres de la Zona Escolar Rural del Solsonès

0 comentaris :