Campanya d'esquí 13/14

Campanya d'esquí 13/14





Un any més els alumnes de la ZER del Solsonès van poder gaudir d’una sortida esportiva a l’estació d’esquí del Port del Comte. 
Tot va començar el dimecres 15 de gener, quan ens vàrem trobar a l’estació d’autobusos de Solsona. Encara no era de dia, la boira s’escampava per tota la ciutat i feia força fred. De mica en mica, t’anaves trobant carones de son, nens i nenes ben carregats i un munt de pares per acomiadar-se dels seus fills/es.
Després d’una càlida benvinguda, vam pujar a l’autocar direcció a l’estació d’esquí. Allà vam trobar la resta del grup i un cop instal·lats ens vàrem organitzar ràpidament per agafar el material necessari i anar al gra. A les pistes ens esperaven els nostres monitors per començar l’aventura. El bon temps ens va acompanyar, no feia gaire fred i el cel es va començar a destapar. Tot i que no va sortir el sol, els infants van poder gaudir de la blanca capa hivernal que ens estava esperant per ser trepitjada. Ja no trobaves carones de son, sinó cares de felicitat i de diversió. Els nenes i nenes no volien que s’acabés el dia. Però, totes les coses bones s’acaben i per alguns ja s’havia acabat la jornada d’esquí. Així, que vam pujar a l’autocar i vàrem tornar cap a casa.
El dia següent, tot va anar igual o millor. Els nenes/es sabien molt bé el que havien de fer i la seva gran autonomia i responsabilitat van permetre estar a pistes força estona abans que vinguessin els monitors. Així, que vàrem decidir esquiar una mica pel nostre compte. L’únic petit inconvenient va ser el dia, ja que a mesura que anava entrant el matí, el fred era més intens i fins i tot vam tenir la mala sort de topar amb unes petites precipitacions i amb un mar abundant de boira. Tot i això, la nostra sensació va ser molt positiva. Els nens i nens havien gaudit i s’ho van passar d’allò més bé esquiant amb els seus companys/es.
Ja per últim, cal destacar el darrer dia, ja que tot va ser perfecte i tot va anar com la seda. El temps va ser genial i el nostre amic Sol ens va acomiadar d’aquests tres dies d’esquí amb un dia esplèndid, semblava que fos primavera. Els nens i nenes s’ho van passar molt bé i a més van aprendre i perfeccionar la tècnica d’esquiar, un esport que no és gens fàcil. Així, que vam tornar cap a casa i els hi vàrem explicar tots aquells bons moments i anècdotes als nostres familiars.

0 comentaris :