Colònies La Carral 14/15

Colònies La Carral 14-15 (1r dia)
Dimecres, 13 de maig:
Primer dia de colònies, un dia intens i calorós. Avui hem pogut explorar l'entorn a sobre de la Marcel·lina, la ruqueta de La Carral. Després d'un bon dinar hem anat a veure l'hort i l'hem regat, i també hem pogut contemplar totes les plantes aromàtiques. Tot seguit hem fet un joc per tal de recordar tot allò que hem après. Per cert, ja us hem dit que feia molta calor?
Un cop berenats, hem pogut jugar a construir cabanes al bosquet, ens ho hem passat pipa!!!
Per acabar la jornada hem anat a fer un joc de nit que ens ha mantingut ben desperts fins....
Ha estat un dia molt complet!!!


Colònies La Carral 14-15 (2n dia)
Dijous, 14 de maig:
Després d'una nit força plàcida i un despertar mandrós hem iniciat un nou dia amb la il·lusió renovada i una fam increïble.

Avui hem començat amb una aventura intergalactica per l'espai de La Carral. Vestits d'astronautes i seguint les ordres del comandant Brunks, hem aconseguit completar la missió interestelar amb èxit.
Havent dinat hem l'elaborat un fantàstic pa de pessic de xocolata que estarà per llepar-se els dits. Ara el tenim al forn.
I a la nit ens toca... discoteca! Això és "un no parar"
No us perdeu l'àlbum d'avui.La Carral 14-15 (3r dia)
Divendres, 15 de maig
Tercer dia de colònies, la calor ens dóna un respir! Com que és el darrer dia, ens han donat xocolata desfeta per esmorzar mmmhhh! Al matí hem fet l’activitat de La Granja, hem visitat els diferents animals de La Carral, els hem pogut tocar i donar-los menjar! Després de dinar hem fet una papallona de paper, una activitat tranquil·leta i tot seguit hem anat als gronxadors a esperar els pares. Aquella estona se’ns ha fet llaaaaarga...ja teníem tantes ganes de veure’ls!
Amb l’hora dels Adéus ens hem acomiadat de La Carral, on hem passat tres dies fantàstics, amb un temps preciós i uns monitors simpatiquíssims.
Però com diu la cançó, no és un adéu per sempre, és un adéu fins a la propera, perquè sabem que tard o d’hora tornarem a La Carral!


0 comentaris :