16s Jornades Literàries de la ZER del Solsonès

Record Escriptor 15/16



Els dies 25 i 26 de febrer ens vam reunir a La Carral alumnes i mestres de la ZER per gaudir d’unes jornades d’allò més literàries i culturals. Aquestes jornades van comptar gairebé amb la totalitat de l’alumnat de la ZER; això es va transformar en un èxit de produccions literàries i vivències emocionants, entranyables i màgiques.
Des d’unes vocals gegants i cantaires que s’han passejat escampant el seu so pels racons de La Carral, a P3, passant per: -Uns creadors de tendències culinàries i literàries barrejades amb polsims de bon humor i millor gust a P4, -Uns bussejadors i bussejadores de P5 que han nedat en el mar dels contes on, les Caputxetes són verdes i els prínceps dorments són possibles i normals; per descobrir que, tot plegat, és ben curiós el món dels contes! -Els de 1r han creat contes interminables plens d’imaginació i màgia. Han fet de les pedres contes que dormen dins d’una caixa de sabates i de la imaginació una aventura per descobrir... -Els endevinadors i endevinadores de grans enigmes i reptes de 2n que, jugant amb les paraules, han desxifrat, amb enginy el misteri de les grans endevinalles de la història. -Els de CM s’han familiaritzat amb el món de l’espectacle i la faràndula. Hem viscut el musical de manera intensa i engrescadora. Mamma mia! L’han ballat, s’han après les cançons i els diàlegs, però, sobretot, han gaudit del gran espectacle que representa compartir escena amb amics i amigues. Fins als més grans, els de CS, que s’han endinsat en el gran món de la creació de guions cinematogràfics i n’han fet la seva pel·lícula particular...
Hem descobert un escriptor, amb tant noms com històries té al cap. El Joan Camisa o el Joan Mitjons, si ho preferiu, la Joana Pijama o, si us ve de gust, el Joan Calçotets,... Tots ells condensats en una gran persona i un gran autor.
Acabem el divendres amb la visita de les famílies que venen a recollir els seus fills i filles. Compartim l’audiovisual que hem elaborat mentre treballàvem i també la revista de les Jornades que ens recordarà la intensitat d’aquests dos dies.
L’equip de mestres de la ZER agraeix al Ajuntaments, al Consell Comarcal i sobretot a les famílies la confiança que depositen en nosaltres cada curs.

0 comentaris :