Colònies a Can Bajona 15/16

Colònies Can Bajona 15/16


COLÒNIES PASSADES PER AIGUA
Estem a començament d’abril, i com bé diuen; “a l’abril aigües mil”, i és ben cert. Els petitons de la ZER del Solsonès estem passant unes colònies remullades a Can Bajona. Però, ni el temps ens atura, per poder gaudir de les activitats que ens esperen. Després de conèixer els simpàtics monitors, hem anat tots junts a veure i escoltar la llegenda del Roure Màgic, li hem demanat un desig tot abraçant-lo. I ens han explicat que existeix el drac Anojab, el protector dels quatre elements: aigua, aire, terra i foc, i pobre els ha perdut!

També hem conegut a la vaca Barbie, el conill Blacki, els porquets Bacon i Llomillo,…
El Raül, el monitor de Can Bajona, ha adormit la gallina Filomena davant de tots nosaltres, silenci absolut i quatre tocs màgics i la Filo ha quedat hipnotitzada!!!!!
Les cabres i les ovelles molt ensinistrades ens han fet una demostració de les seves habilitats gimnàstiques, quins salts!
Després de sopar hem anat a cercar els quatre elements extraviats per l’entorn. Un cop trobats, ben contents, però cansats hem anat a comptar ovelletes al llit.
Hem començat un nou dia, amb molta més aigua, però tot i el temps ens hem aixecat amb moltes ganes de  fer de forners i forneres i elaborar el nostre pa. Ens hem enfarinat tot creant pans de diferents formes; cargols, cors, trenes,..
Un cop amb la panxa plena, hem anat a l’hivernacle a fer d’agricultors.
Per acabar el dia… un bon sopar per agafar forces per fer el joc de nit.
Tenim ganes de moure l’esquelet i anem a la disco, a ballaaaaaaaar!!!!!!

Avui és dimecres i per fi surt el sol i aprofitem per anar a fer una passejada amb un carruatge de cavalls.
Últim dia! Un mitjó per allà, una samarreta per aquí…. Tot dins la bossa i ja tenim les habitacions ben recollides.
I amb aquest bon dia anem a cercar rastres i petjades d’animals pels voltants de la casa, de cavall, porc senglar,…

0 comentaris :