Somniarem l’impossible i ho farem possible.

Comencem una nova pàgina en blanc per escriure nous camins de vida i d’aprenentatges. Donem les primeres passes per un camí que ens anirà endinsant cap a noves experiències, descobrint nous sentiments, experimentant i enriquint-nos de tots els moments que estan per venir durant aquest curs. 

Hem començat el dia compartint el nostre desig per aquest nou curs amb tots els companys i companyes, per després penjar-los en el nostre atrapa-somnis per tal de ser capturat i que es compleixin

Després, hem volgut realitzar una activitat tots junts: la cúpula de Leonardo. Però qui era Leonardo da Vinci? Doncs fent unes pinzellades d’aquest personatge històric, hem volgut transmetre el sentiment de seguir sentint curiositat, de no perdre aquesta imaginació i somnis que sovint, els grans deixem escapar pel camí.  Perquè Leonardo, va ser un gran somniador, capaç d’aprofitar la seva creativitat i imaginació per convertir-se en una persona de gran talent. 
Des de l’escola, la mirada cap a els alumnes és la cerca constant d'un ésser únic ple de desitjos, somnis i il·lusions que cal perseguir, superant els obstacles i reptes que trobem pel camí. Però per aconseguir-ho, cal no sentir-nos lligats, sinó recolzats els uns amb els altres com cada peça de la nostra construcció. 

Així doncs, comencem un camí que no fem sols sinó junts. Acompanyats pels mestres, companys/es i famílies que fan del nostre refugi la nostra escola. En definitiva, seguim el camí per seguir creixent junts.
















“Somniarem l’impossible i ho farem possible”.




0 comentaris :