CAÇADORS DE BOLETS



Després d’uns dies de pluja, el temps es va aliar amb nosaltres i va donar pas a un paisatge viu de tardor. Tot i aixecar-nos amb boira, no va ser motiu per aturar-nos i gaudir del dia que ens esperava. Era el dia de fer sortir l' autèntic boletaire que portem a dins.

Vam endinsar-nos cap al bosc que tenim al costat de l’escola. Un bosc per viure’l amb els cinc sentit. Un bosc màgic, humit i refredat, ple d’olors, on els primers rajos de sol entretallats entre els arbres infinits i despullats, treien el nas, reflectint el pas d’un rierol que seguia el seu transcurs, el seu camí.  Amb aquesta atmosfera i encant especial, anàvem pas a pas tot mirant al nostre voltant. Això sí, el crit d’il·lusió de tot bolet que trobàvem no hi podia faltar.

Acompanyats de la mà del Cèsar i el Marc (pare de l’Aran), els nostres experts boletaires, ens van ajudar a conèixer els secrets que s’hi amaguen en el nostre entorn. Gràcies a ells, vam aprendre quins bolets són comestibles i quins no podem collir. Podem dir que som uns experts  caçadors de bolets.

Els nostres cistells estan replets de bolets per llepar-se’n els dits.


 Cliqueu sobre la imatge per veure a tots els boletaires en acció

0 comentaris :