DE LLADURS A SOLSONA




Aquest divendres 14 d’octubre, aprofitant el bon temps, els alumnes de cicle mitjà i cicle superior de l’escola de Lladurs hem anat de l’escola fins a Solsona a peu!
El medi natural ens ofereix múltiples possibilitats, des d’un punt de vista motriu i de manera sostenible. Ens planteja reptes motrius diversos i ens vetlla experiències educatives positives i
agradables. I ho hem d’aprofitar!
Corrent i caminant hem passat per camins i corriols, alguns coneguts i altres de nous, i fins i tot ens hem aventurat a baixar a una rasa per agafar dos rovellons (que al final han resultat no ser-ho) !! Però l’aventura ha valgut la pena, ja que hem descobert una petita balma envoltada de lianes i vegetació. Per tornar a pujar al camí hem hagut de fer una bona grimpada, i no ho hauríem aconseguit sense el treball en equip i la motivació que hi hem posat!
Hem arribat a Solsona cansades, però felices i satisfetes del nostre esforç. I és que l’esport ens brinda això i molt més! Conèixer i gaudir de l’entorn ens impulsa a valorar-lo com a espai de pràctica d’activitats físiques i d’ocupació del temps de lleure, utilitzant-lo de manera respectuosa i responsable. Tant de bo, aquestes activitats físiques acabin formant part del nostre estil de vida.


 

0 comentaris :