CASTANYADA A L'ESCOLA

 

Prem la imatge
El dilluns 30 d’octubre tot l’alumnat de Lladurs, vam fer un any més els panellets. Vam tenir molta feina durant tot el dia, però el resultat va ser espectacular! Així que amb les mans ben netes, i vestits de castanyers, castanyeres i Marrameus, vam seguir detalladament la recepta: Farina d’ametlla, sucre, patata i pell de llimona, aquest són els ingredients necessaris. Un cop tot barrejat ho vam deixar reposar una estona i després... vinga a fer boletes! En vam fer d’ametlla, xocolata, de codonyat i d’ametlles.

Al migdia la família del Roure i la Bauma, els van posar al forn, moltes gràcies per la vostra col·laboració!  A la tarda vam fer un farcellet per cada un de nosaltres, els Ximes contaven els panellets i el grup de grans decoraven les targetes per cada paquet.

Durant el pati, vam fer ballar la geganta Pepeta, grans i petits vam gaudir molt. Vam posar música però també vam cantar les típiques cançons de tardor i de la Castanyada. També explicar-vos que uns dies abans, vam decorar tota l'escola per celebrar aquesta festa tant nostra.

I així vam passar aquest dia a l’escola. I per cert famílies, us van agradar els nostres panellets?









0 comentaris :