BIBLIOTECA, RÀDIO I MUSEU

El passat dimecres 29, mestres i infants de l'escola de Lladurs, vam poder gaudir d'un matí diferent per Solsona.

A primera hora, el lloc de trobada va ser: la plaça del camp. Des d'allà, el grup de Ximes, vam posar rumb cap a la biblioteca. Vam poder veure, escoltar, resoldre enigmes... tot a partir dels contes tradicionals. Mentrestant, el grup de grans, va anar a la ràdio a dur a terme la seva activitat. Aprofitant la sortida del dilluns anterior al castell de Lladurs, vam poder preparar algunes preguntes al Jordi Fraxanet. Ell ens les va respondre tot encantat! (adjuntem l'enllaç: https://enacast.com/solsonafm/play_podcast/1306028.mp3)

Més tard, quan els dos grups van tenir les seves respectives activitats acabades, ens vam trobar de nou. Junts vam esmorzar i vam anar cap al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona.

Un cop allà vam fer una visita guiada sobre les obres d'en Perejaume "Res és el que sembla". Va ser magnífic. Vam observar diferents objectes i materials. Realment res era el que imaginàvem!
Per acabar, vam poder fer la nostra obra d'art, com les d'en Perejaume. Vam aconseguir els colors a partir d'aliments per fer les branques i amb "el nostre paper d'or" vam poder d'il·lustrar el tronc del nostre arbre.

Isaac Valle


0 comentaris :