Colònies a Can Joval 13/14


Dimecres 14 de maig: Ja som a Can Joval. Tot perfecte! Avui hem conegut el monstre Nanu, un monstre molt curiós amb una gran butxaca per carregar-se d'emocions. A la tarda hem  fet un joc de pistes per conèixer la persona més important del món. Sabeu qui és? Mireu les fotos i la descobrireu.
I també hem fet una gimcana per conèixer les emocions. Ara ens queda el sopar i un joc de nit molt, però que molt emocionant. Fins demà
Dijous 15 de maig: Ben a punta de dia ens n'hem adonat que el temps ens acompanyaria en la nostra aventura de les emocions. El dia començava fantàsticament i després de les primeres mandres ens hem posat a la feina. Hem pogut acabar de reconèixer moltes emocions, les hem tastat i les hem experimentat. Amb tot això hem aconseguit omplir la butxaca del monstre Nanu. Ell ens ho ha agraït i hem pogut fer el nostre titella de les emocions. Un titella ben carregat d'emocions i tot per nosaltres! Ara ens espera el sopar i per finalitzar el dia un conte musical i... a ballar!
Divendres 16 de maig: Després de tant ballar hem dormit ben plàcidament, tant que no ens n'hem adonat que el monstre Nanu s'havia vestit tot de colors, tot d'emocions i ens ha vingut a trobar. Nosaltres l'hem acompanyat al roure generós i allà l'hem deixat, tot ben content perquè ara sí que està ben ple d'emocions. En tornar ens hem trobat una festa al carrer i hem ballat i ballat fins que les forces han dit prou..
Ha estat una experiència fantàstica. L'any vinent hi volem tornar!


0 comentaris :