Jornada musical 13/14 a Navès

Jornada Musical - 5 de juny - Aiguadora de Navès
Aquest passat dijous, dia 5 de juny, tots els alumnes de les escoles de la ZER ens vam trobar a l'escola Aiguadora de Navès per celebrar la Jornada Musical.

La Jornada va començar amb un esmorzar preparat i organitzat pels pares i mares de
l'escola Aiguadora amb la col·laboració de l'AMPA de la ZER. Seguidament, els alumnes es van distribuir per grups i van començar les activitats musicals. Pels petits un conte titulat "Els colors del metall" on explicava les peripècies dels instruments de vent-metall viatjant pel món, i pels grans, un taller de karaoke a càrrec del Marc Anglarill amb cançons de rock català.
Acabada aquesta primera activitat, ens vam trobar tots els alumnes, grans i petits, a la Sala d'Esplai de Navès per fer un ball de Festa Major, amenitzat pel Marc Anglarill i on es van ballar els balls de tota la vida i els més actuals... ball de rams, ball del fanalet, ball de l'escombra... Vam passar una molt bona estona ballant sense parar!
Seguidament vam dinar i iniciar les activitats de la tarda, que van constar del mític partit dels alumnes de 6è vs mestres i paral·lelament, per la resta d'alumnes es va fer la baixada amb la tirolina dels desitjos pels 100 anys de l'escola Aiguadora de Navès, que enguany celebra el centenari de la seva construcció. Al capdavall de la tirolina ens esperava un pastís gegant on hi anàvem enganxant els nostres desitjos.
Després d'aquestes activitats va arribar el moment més emotiu del dia: el comiat dels alumnes de 6è. Se'ls hi va fer l'entrega de l'orla i ells ens van construir una flor amb el què havia significat per ells el seu pas per la ZER. També es va aprofitar per estrenar "El garrotín de la ZER", composat durant aquest curs, i també, per cantar la cançó reivindicativa "Mirall de pau" per adherir-nos a la campanya "Dóna la nota" en suport al paper de la música a les escoles.
Finalment, la directora va cloure l'acte desitjant-nos a tots unes bones vacances ben aviat!
Va ser una jornada rodona! 

0 comentaris :