CdA del Delta de l’Ebre 13/14Dimecres 14 de maig: Desprès de deixar els nostres companys a Poblet, hem continuat el camí i per fi hem arribat a Sant Carles de la Ràpita.
Ens hem instal·lat i hem començat les activitats, avui tocava la descoberta de l’entorn.
CdA Delta 1
El Pau ens ha donat unes quantes indicacions per fer petits itineraris en grups, i així poder conèixer els llocs més importants del poble.
En acabar hem visitat la llotja del peix i la subhasta.
Desprès de sopar hem conegut el món del geocatching i hem sortit a buscar cachés.
Ha estat un dia fantàstic!!!Demà més i millor……
Dijous 15 de maig: Avui ha tocat dia de ruta amb bicicleta i estudi i observació d'aus. Durant la passejada pels arrosars hem agafar la ullera i hem pogut veure aus de ben aprop com el camallarg, la polla blava, la gavina riallera... A la tarda i després d'un bon berenar hem anat a la platja de Sant Carles, i tot i que feia una miqueta de vent, tots els alumnes s'han volgut banyar.
delta2
Divendres 16 de maig:
I per acabar...després d'una llarga sessió de discoteca i una bona dormida, agafem forces per anar a conèixer les muscleres i els seus habitants, els musclos.
delta3
Des de dalt del vaixell, hem pogut observar aquestes curioses espècies i també hem agafat mostres d'aigua per analitzar aspectes com la profunditat, tranparència, etc.
Un cop a l'aula, el Pau ens ha projectat un video sobre el plancton i hem observat la composició d'una gota d'aigua.
Ha estat una experiència molt interessant!
Fins la propera!!!!

0 comentaris :