UNA TRIBU BEN ESPECIAL

Premeu la imatge


El final de curs és sempre un moment especial per a tots els alumnes. És un moment per acomiadar-se dels companys/es, dels mestres, i celebrar tot allò que s'ha aconseguit durant l'any escolar. 

Com ja va sent habitual, l'escola de Lladurs vam tenir l'oportunitat de tancar el curs a la piscina del Càmping del Solsonès. En arribar a la piscina, primerament, ens vam posar la crema solar i ens vam preparar per realitzar un seguit de jocs d'aigua que els mestres ens havien muntat.

Després de riures, d’haver-nos mullat i d’haver mostrat la nostra destresa en els jocs d’aigua, vam anar a esmorzar i a carregar piles pel joc lliure de piscina que ens esperava a continuació. Tot i que l’aigua estava una mica freda al començament, tots els infants van jugar i van passar una bona estona.

Abans de marxar en ser l’última sessió de curs, el César, va aprofitar per explicar-nos l’aventura d’en ploma-suau, un indi molt especial. Una petita història que transmetia un missatge profund sobre la importància de reconèixer el lloc de cadascú en la societat i de ser bones persones. Va recordar que tothom, grans i petits, tenim un paper important i fonamental que és el de tractar als altres amb respecte i amabilitat.

I com en ploma-suau, nosaltres també vam poder aconseguir la nostra ploma que indica que som persones especials.

Finalment, ens vam poder acomiadar amb una abraçada comunitària, d’aquelles que transmeten moltes coses sense haver parlat. Les emocions estaven a flor de pell i es percebia una barreja de felicitat per les vacances que s'apropaven i a la vegada, una certa tristesa per haver acabat el curs.

Tot i que ara les aules queden enrere, els records d'aquest dia especial i el que s‘ha viscut i après en aquest curs, perdurarà en el temps.

Esperem que gaudiu molt de l’estiu, que ompliu la motxilla de noves experiències, de noves d’amistats, de vida i carregueu piles per la tornada, i que en aquesta, ens pugueu explicar tot el que heu fet.

0 comentaris :