8M - commemoració del dia internacional de la Dona

 


La setmana passada, dins del marc de propostes per commemorar el 8 de març - Dia Internacional de la Dona -, vam poder conèixer i aprofundir sobre diferents dones del món rural. En el Projecte d'Infozer, on estem treballant la notícia, vam poder informar-nos i debatre sobre aquesta temàtica. D'aquestes converses col·lectives tan enriquidores ens va sortir un eslògan "Reconeixement per les dones del món rural."
Amb aquesta frase reivindicativa, vam crear entre totes i tots un cartell amb un cartó, les lletres del missatge, unes cintes de colors i les mans estampades.

Aquesta pancarta va servir per a una acció conjunta de tots els centres educatius de la comarca, organitzada pel grup de treball de Coeducació del Solsonès. Aquesta proposta es va desenvolupar al matí del divendres 8 de març i, de la ZER El Solsonès, hi van assistir els infants de 4t, 5è i 6è. Allà es va llegir un manifest amb persones que representaven cada centre i també es van mostrar les diverses pancartes i pòsters realitzats.

Tots aquests materials es van distribuir entre l'entrada de la Sala Polivalent i l'Ajuntament de Solsona. D'aquí a uns dies, es muntarà una exposició a la Biblioteca Carles Morató.

0 comentaris :