CARNAVAL, CARNAVAL...!

Ja fa temps que van passar aquells dies de festa i disbauxa, però volem compartir amb tots vosaltres el que vam fer aquella setmana de Carnaval.

El rei Carnestoltes ens va deixar un escrit amb totes les consignes que havíem de complir durant la setmana de Carnaval. I, com no podia ser d'altra manera, tots els infants i mestres les vam complir sense excepció. Quina diversió va ser venir a l'escola amb els mitjons per sobre dels pantalons o vestits d'un color! Potser hauríem de plantejar-nos fer-ho més sovint durant tot el curs...


A més, dijous vam gaudir d'un àpat deliciós amb botifarra i salsitxes de primera qualitat!


I divendres... la gran festa! L'escola es va convertir en un aquari i els mestres en submarinistes. Tots els nens i les nenes de Lladurs, disfressats d'allò que més els agradava, van gaudir d'una jornada plena de jocs, passarel·la de disfresses i pinyates. Vam quedar ben esgotats, bé, els infants no, sinó les mestres!



Ara tenim a l’escola a la Vella Quaresma amb un missatge clar: “S’ha acabat la bogeria i de fer tantes bajanades! Ara toca estudiar molt i ... A menjar bacallà!”

Ens espera la celebració de les set setmanes de Quaresma. Bé, ara només cinc.

Que passeu una bona Quaresma! 


0 comentaris :